Gordijnen en interieurstoffen

Met de hoogwaardige JOKA woonstoffen maakt u uw individuele interieurontwerp compleet en creëert u een echte blikvanger. Dankzij een breed assortiment, een verscheidenheid aan kleuren en patronen kunt u bijzondere accenten leggen en uw woonruimte een heel persoonlijke designtouch geven.
Naast gordijnen en draperieën omvat het assortiment ook karakteristieke decoratiestoffen en woningtextiel om de highlights in elke hoek van de ruimte naar voren te halen.

Natuurlijk karakter

JOKA woonstoffen bestaan uit steeds meer natuurlijke vezels zoals fijn linnen, hoogwaardige wol en katoen en overtuigen niet alleen door hun natuurlijke uitstraling. Ze zijn zacht en vloeiend en dragen bij tot het gevoel van welzijn in uw ruimten.

Veelzijdig

JOKA residentiële stoffen bieden niet alleen geweldige accenten voor ruimten: vlamvertragende contraststoffen, sommige met geluiddempende eigenschappen of IMO gecertificeerd, zijn ideaal voor gebruik in commerciële gebouwen.

Gemakkelijke verzorging

Alle gordijnen zijn wasbaar en met JOKA Easy Clean Plain interieurstoffen krijgen vlekken geen kans. Het geïntegreerde Aqua Clean systeem beschermt de vezels tegen vervuiling. Vloeistoffen en voedingsmiddelen kunnen eenvoudig met alleen water worden verwijderd en gereinigd.

Bezoek ons in een van onze vestigingen en ervaar het complete JOKA assortiment live op locatie!