Natuurlijke houten vloeren

Natuurlijke houten vloer Ativo X3 – een houten vloer die veel kan. De reden hiervoor is zijn speciale structuur. Een deklaag van echt hout wordt geperst met innovatief Wood Powder. Deze mix maakt het oppervlak van Ativo X3 extreem schokbestendig. Daarnaast staan de vloeren voor een prettig woonklimaat zonder ongewenste emissies in de luchtkwaliteit binnenshuis.

Extreme schokbestendigheid

Geërgerd door deuken in de vloer? Dat is nu voorbij. De JOKA natuurlijke houten vloer Ativo X3 is door zijn structuur extreem stootvast. Een deklaag van echt hout wordt geperst met innovatief Wood Powder, waardoor het oppervlak drie keer harder wordt dan gewone houten vloeren.

Onderhouds-vriendelijk

Ativo X3 kan blijvend worden onderhouden door grondige reiniging en eenvoudig opnieuw oliën. Verouderde vloeren kunnen worden geschuurd en opnieuw geolied zodat lichte krassen en gebruikssporen kunnen worden verwijderd.

Gezond wonen

Met de uitspraak “Gezond wonen” garanderen al onze natuurlijke houten vloeren precies dat: een aangenaam woongevoel zonder ongewenste emissies in de lucht binnenshuis. Wij willen dat ons huis een gevoel van welzijn creëert, waar we kunnen ontspannen en bijkomen van het leven van alledag.

Bezoek ons in een van onze vestigingen en ervaar het complete JOKA assortiment live op locatie!