Zonwering

Plisségordijnen verbeteren de kamerakoestiek omdat zij onaangename nagalm en geluid dempen. Bovendien zijn ze energetisch voordelig: met een honingraatplissé kunt u bijvoorbeeld tot 10% op verwarmingsenergie besparen. En de speciale functie: er is een perfect JOKA plisségordijn voor elke raamvorm en elke ruimtesituatie. De badkamer kan net zo goed tegen nieuwsgierige blikken worden beschermd als de serre met ongewone raamvormen tegen ongewenst zonlicht. Transparant voor de woonkamer, semi-transparant voor praktijkruimtes, kantoren of woonkamers of verduisterend voor de slaapkamer.

Energie besparen

Door het luchtkussen van een JOKA honingraatplissé komt de warmte die in de zomer buiten ontstaat niet zomaar in huis. Vooral zolderwoningen profiteren van deze warmteregulerende eigenschappen van honingraatplisségordijnen.

Ontwerp-diversiteit

Plisségordijnen zijn een populair designelement en geven elke ruimte een bijzonder karakter. Met talrijke transparantieniveaus, kleuren, dessins en structuren bieden plisségordijnen maximale individuele ontwerpvrijheid.

Stofuitvoeringen

Naast de klassieke plisségordijnen met één laag stof biedt JOKA ook honingraatplissés aan. Honingraatplissés bestaan uit twee lagen stof die aan de vouwranden stevig met elkaar verbonden zijn. Bij beide soorten plisségordijnen kunt u ook kiezen voor verschillende kleuren voor binnen en buiten.

Bezoek ons in een van onze vestigingen en ervaar het complete JOKA assortiment live op locatie!