Over ons

Jordan Nederland is onderdeel van de internationaal succesvolle Jordan Group. In september 2021 werd de eerste locatie in Hengelo geopend, gevolgd door Heerhugowaard in december 2021. Met de overname van De Eik in Eindhoven en de opening van nog een locatie in Vlijmen in juli 2022 staan we nu met vier locaties klaar voor onze klanten.

Het merk JOKA

Met haar exclusieve merk JOKA biedt de Jordan Groep parket-, design- en tapijtvloeren, alsmede deuren, behang en interieurstoffen voor een hoogwaardige interieurinrichting. JOKA staat internationaal voor hoogwaardige producten die een uniek design, functionaliteit en duurzaamheid combineren. Hiermee kunnen ruimten individueel, stijlvol en gezond voor het huis worden ingericht.

De Jordan Groep

Als één van de toonaangevende leveranciers van vloerbedekkingen, deuren, hout, materialen op houtbasis, zonwering en interieurstoffen voor de residentiële en commerciële sector in Midden-Europa biedt de Jordan Groep een compleet assortiment interieurproducten. Met haar merken JOKA, INKU, Maison, Melan en Collection Classic voldoet zij aan de hoogste kwaliteitseisen bij de holistische inrichting van ruimtes.
Traditie en innovatie worden gecombineerd in het familiebedrijf W. & L. Jordan GmbH, dat in 1919 in Duitsland werd opgericht en nu in de vierde generatie verkeert. Met in totaal ongeveer 1.600 werknemers is Jordan met succes vertegenwoordigd op 78 locaties in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Polen en Nederland.