Xplora NEXT: bestendig en huisdiervriendelijk

De JOKA natuurdesignvloeren zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en bestand tegen de avonturen van mens en huisdier. Hun Microscratch Protect-oppervlak en de over het algemeen hoge slijtageklasse trotseren krassen en andere uitdagingen van het dagelijkse leven. Dit maakt de vloeren van de Xplora NEXT collecties niet alleen robuust, maar ook gemakkelijk schoon te maken en slipvast. Met hun hoge gebruiksklassen zijn ze thermisch stabiel en antistatisch. Alles bij elkaar genomen kunnen de brandvertragende natuurdesignvloeren snel en betrouwbaar worden gelegd – zelfs in combinatie met vloerverwarming.

Expressief

De lichtechte natuurdesignvloeren - allemaal in landhuisdelen design - zijn verkrijgbaar in tal van eikendecors. Terwijl Finesse staat voor rustigere structuren, heeft Wide Timeless expressieve brede landhuisdelen die gezelligheid uitstralen. Authentiek en beknopt, Impuls plaatst accenten in elke kamer.

Vochtbestendig

De collectie van de natuurdesignvloeren Xplora NEXT maken indruk met een innovatieve en vochtbestendige dragerplaat Organic Rigid Coreboard bescherming tegen vocht (100 h+ spatbescherming tegen oppervlaktewater). Dit betekent dat de JOKA vloer zelfs in vochtige ruimtes kan worden gelegd.

Onderscheiden

JOKA natuurdesignvloeren overtuigen door hun gezonde wooneigenschappen, waarvoor ze het eco-INSTITUT label en de Blauwe Engel hebben gekregen. De afwezigheid van PVC en weekmakers heeft ook een positief effect op het binnenklimaat, de gezondheid en het welzijn.

Duurzaam

De natuurlijke en organische componenten geven JOKA natuurdesignvloeren de basis voor een echte vloer van de toekomst. Ze zijn grotendeels gemaakt van hout dat afkomstig is uit duurzaam bosbeheer. Grondstofbesparende productie in Europa en deels gerecyclede houtvezels zorgen ervoor dat je in Xplora NEXT een natuurdesignvloer vindt die aan alle eisen voldoet.

Uniek

Exclusieve innovatie: de unieke Pressed Bevel-technologie draagt bij tot de hoge kwaliteit van de Xplora NEXT natuurdesignvloeren. In dit speciale proces worden de dragerplaat, decor- en slijtlaag zo precies geperst dat er een naadloze vellingkant ontstaat. Daardoor is het decor op oppervlak en de rand identiek en onstaan er geen "zwakke plekken" aan het oppervlak.

Klimaat- vriendelijk

Het gebruik van hout als grondstof bevordert een positieve CO2-balans, omdat het milieubelastende gas op de lange termijn in het hout opgeslagen blijft. De natuurdesignvloeren van Xplora NEXT zijn in ieder geval CO2-neutraal, omdat er bij de productie minder CO2 vrijkomt dan het hout tijdens zijn groei heeft opgenomen.

Uitstekend

JOKA natural designvloeren overtuigen door hun gezonde wooneigenschappen, waarvoor ze het eco-INSTITUT label en de Blauwe Engel hebben gekregen. De afwezigheid van PVC en weekmakers heeft ook een positief effect op het binnenklimaat, de gezondheid en het welzijn.

Klimaat- vriendelijk

Het gebruik van hout als grondstof bevordert een positieve CO2-balans, omdat het milieubelastende gas op de lange termijn in het hout opgeslagen blijft. De natuurlijke designvloeren van Xplora NEXT zijn ten minste CO2-neutraal, omdat er bij de productie minder CO2 vrijkomt dan het hout tijdens zijn groei heeft gebonden.

Bezoek ons in een van onze vestigingen en ervaar het complete JOKA assortiment live op locatie!